![]() |
Ringkøbing-Skjern Museum |
Turen sluttes på Bundsbæk Mølle, hvor der serveres kage og kaffe, mens der fortælles om valg af alkohol, fremstilling af essens, trækketider, filtrering, sødning m.m.
Til sidst, men ikke mindst bliver der også budt på en smagsprøve.
Man bliver nemt bidt af at lave sine egne kryddersnaps. En hjemmelavet snaps kan nemlig tilpasses alle smagsløg, uanset om man er til sød, syrlig eller bitter kryddersnaps. Ønsker man fx. at lave sin egen porsesnaps er Bjørnemosen det helt rette sted, her findes porsen i rigelige mængder. Porse er en klassiker og giver en kraftig og velduftende snaps.
Dato: 3. juni kl. 19.00-21.00
Mødested: Bundsbæk Mølle, Bundsbækvej 27, 6900 Skjern
Pris: 150 kr. pr. person
Bemærk begrænset antal pladser
Husk evt. en kurv, et syltetøjsglas og en smagsløs snaps eller vodka.
Turen kan også opleves den 9. september.
![]() |
Ringkøbing-Skjern Museum |